GYIK

Gyakori kérdések és válaszok

Mit kérdeznek tőlem a leggyakrabban?

Kezelések

A kezelés teljesen fájdalommentes, semmilyen kellemetlen érzéssel nem jár!

Nem, bárki megtalálja a magának megfelelő szolgáltatást, hiszen az egészségmegőrzésen túl a szépségmegőrzés is kiemelt feladatunk. 

A kezelésekre semmilyen formában nem kell előkészülnöd…de a második kezelésre már biztosan izgalommal fogsz érkezni! 😉

Bármelyik kezelés megfelelő a fogyásra, de a leghatékonyabb erre a célra a 4D Lipolézer. A pontos leírását a szolgáltatásnak keresd a Szolgáltatások menüpontban, ahol minden fontos információt megtalálsz róla!

Alakformálásra a 4D lipolézer, az EMS technológia és a nyomásterápia (hullámmasszázs infrával) is egyaránt alkalmas.

A 4D Lipolézer kezelés 2 hétig tart, amelyre heti 2-3 alkalommal kell eljárni. A 2 hetes kezelés után igény szerint lehetőség van még egy kúrát végig csinálni, ami után másfél, 2 hónap szünetet szükséges tartani.

Az EMS heti 2-3 alkalommal 20-30 perc, egy kúra 6-8 alkalom, ami 4-5 cm-es kerületcsökkenést eredményezhet.

A nyomásterápiás kezelésnek nincs időkorlátja. A kozmetikai eljárásokban egy kezelés 20-45 perc heti 2-3 alkalommal javasolt.

Nem, sajnos kismamák számára nem előnyös egyik kezeléstípus sem, ezért nem javasoljuk! Viszont anyukaként már szeretettel várunk Téged a szalonba!

Általános információk

Aréna üzletház 1036 Budapest Bécsi út 81.
– vagy Bokor utca 6.

A szalonban lehetőséged van készpénzes, bankkártyás, valamint SZÉP kártyás fizetésre is. A SZÉP kártya esetében a szabadidő zsebből tudjuk levonni a kezelés összegét.

A nyirokmasszázs kezelésre egy pamut póló és nadrág (lehetőleg szűk) szükséges. De igény szerint tudok számodra biztosítani egy erre alkalmas eldobható nadrágot, ami a higiénia miatt fontos.

Az összes többi kezeléstípusra semmivel nem kell készülnöd!