Lézeres szőrtelenítés ,végleges megoldás Budapesten a 3.kerületben!

Gyors, fájdalommentes és évekig tartós végeredmény! Lézeres szőrtelenítés Budapest 3. kerület, Solymár, Budakalász, Üröm, Pomáz!

A technológia

A Triwave kezelőfej biztosítja a széles szőr és bőrszínskála kezelését, valamint a különböző szőrtípusokban történő hatékony fényelnyelődést.

Diódalézeres szőrtelenítés

Az EsteticLine Triwave a diódalézeres szőrtelenítés legújabb vívmányát nyújtja számodra, vagyis a Triwave – három hullámhosszú – technológiát. Szélesebb bőr- és szőrszín skála, és több szőrtípus is kezelhető általa! Lézeres szőrtelenítés technológia a legjobb eredményekért!

Hatékony és gyors kezelések

A nagy kezelőablak és a folyamatos kezelőfej mozgatás lehetővé teszi a gyors lézeres kezelések lefolytatását. A téglalap alakú kezelőfej nyílásnak köszönhetően könnyebben kezelhetőek keskenyebb területek is, mint például a bajusz vagy férfiak esetén a szemöldök közötti rész.

Előnyök és alkalmazás

Hasznos információk a lézeres kezelésről

A technológia előnyei

Kezelőfej

A három hullámhosszt alkalmazó, Tri-wave kezelőfej által kibocsájtott lézerfény mélyebbre jut a szövetekben, viszont nem nyelődik el a bőr melanin tartalmában, így a szőrszál pigment részecskéiben fókuszálódik, melynek következtében a szőrtüsző roncsolódik, majd 2-3 hét után kilökődik. A három hullámhossz egyszerre céloz meg különböző rétegeket, ezáltal 100%-ig garantált az eredmények megjelenése feljebb lévő vékonyabb és mélyen elhelyezkedő vastagabb szőrszálak esetében is! A precíz kibocsátású lézerfénynek köszönhetően a Fitzpatrick bőrszín skála szerinti I-V.-ig bőrtípusok is kezelhetőek.

Végleges intim szőrtelenítés

Hol alkalmazható?

  • hónalj
  • láb, karok
  • bajusz, pajesz
  • szemöldök közötti rész
  • nyak
  • mellkas
  • has, törzs, hát és vállak
  • bikini vonal, teljes intim, far

Lézeres Intim szőrtelenítés, végleges szőrtelenítés Budapest 3.kerület!

MIÉRT A LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS A LEGJOBB MEGOLDÁS

Az egészséges, puha és selymes tapintású, szőrtelen bőr iránti vágy már hosszú évszázadok óta jelen van. A végleges szőrtelenítés, amely ténylegesen hosszú távon, tartósan el képes távolítani a szőrszálakat, csupán professzionális eljárásokkal valósítható meg. Ennek legmodernebb eszköze a lézeres szőrtelenítés, amellyel elérhetjük, hogy az elhalt szőrtüszőből ne nőhessen több sötét szőrszál. Szalonunk a lézeres szőrtelenítés szakértője, legmodernebb technikával, garanciákkal áll minden kedves, szépülni vágyó vendégünk rendelkezésére.

Minden más otthoni vagy kozmetikai módszer, mint a borotválás, epilálás csupán ideiglenesen segít. Emellett számtalan kényelmetlenséggel és nem utolsó sorban fájdalommal jár. Erre az igényre reagálva, a folyamatosan fejlődő orvostudománynak köszönhetően már elérhető az az esztétikai eljárás, amely tartós megoldást nyújt a szőrtelenítés problémájára. Professzionális gépekkel és szakértelemmel el lehet érni a végleges szőrmentes testrészeket. Szalonunk a legkorszerűbb technológiát alkalmazza a lézeres szőrtelenítésben.

Kinek ajánlott a végleges lézeres szőrtelenítés Budapesten is?

A lézeres szőrtelenítés azon személyeknek ajánlott, akik hosszú távon vagy akár véglegesen is szeretnének búcsút mondani a testszőrzetnek. Sok hölgy és férfi küzd azzal, hogy heti vagy napi szinten végez hosszadalmas, fájdalmas és fárasztó szőrtelenítő eljárásokat, mint a borotválkozás vagy az epilálás. Ha Ön is belefáradt a folyamatos harcba a szőrzettel szemben, akkor a lézeres szőrtelenítés megoldást jelenthet! 

Miért döntsön szalonunk lézeres szőrtelenítés kezelése mellett a 3.kerületben?

A lézeres szőrtelenítő eljárás egyik legnagyobb előnye a tartós hatása. Egy több hónapos kezeléssorozat után hosszantartó szőrtelenséget tudunk elérni, amely évekig is tarthat. Ez pedig a megfelelő utókezelésekkel tovább is fenntartható. Emellett, pénz és időtakarékos. Hiszen a tartós szőrtelenség elérését követően sokkal kevesebb időt és pénzt kell áldoznunk a szőrtelenítésre. Az ideiglenes módszerek pedig heti vagy akár napi kiadást és időveszteséget okoznak.

A lézeres szőrtelenítő eljárás esetén nem kell mellékhatásokkal sem számolni. Teljes mértékben biztonságos és nem vált ki allergiás reakciókat és nem követi szőrbenövés sem. Ezzel párhuzamosan még gyulladáscsökkentő hatású is, és a korábbi szőrtüszőgyulladásokat, bőrirritációt is képes megszüntetni. Szelektív hatással bír, tehát a lézeres szőrtelenítés csupán a szőrszálakra hat, a környező bőr nem sérül meg, mint mondjuk a gyantázás során.

Mit kell tudni az intim lézeres szőrtelenítésről?

Az intim lézeres szőrtelenítés egy optimális megoldást nyújt az intim területek hosszú távon fenntartható szőrtelenítésére. Ez az eljárás már évek óta hatásos és egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Egy igazolt, biztonságos és eredményes eljárásról van szó. Azonban ennek érdekében nagyon fontos, hogy felkészült és tapasztalt szakember végezze az eljárást.

Már csupán néhány kezeléssel is látványos eredményeket tudunk elérni, sokkal puhább és ritkás szőrszálak fognak visszanőni. A komplett kezelési terv elvégzésével pedig a teljes szőrzet eltüntethető.

diódalézeres szőrtelenítés Budakalász, Solymár, Üröm, Pomáz
véglege intim, hónalj szőrtelenítés

Eredmények

TUDJON MEG TÖBBET A LÉZERES SZŐRTELENÍTÉSRŐL

Intsen örök búcsút a borotvának, a nem kívánt szőrszálaknak, a bőr pirosságának, a szőrtüszőgyulladásnak és a szőrbenövésnek! Hiszen egy lézeres szőrtelenítés kezelést követően a selymes, sima és puha bőr vár rád. A kezelés mindenki számára ajánlott, akik szeretnének tartósan búcsút mondani a nem kívánt szőrzetnek.

 

végleges szőrtelenítés sokkal több, mint egy eljárás, amely megszabadít egy tehertől. Ugyanis megszabadít egy olyan kellemetlen rutintól, amelyet mindig meg kell ejteni, ha nyaralni, strandolni, vagy éppen randira indul el. A borotválás, gyantázás és a villanófényes technológiák már rég a múltba valóak. Ugyanis csupán ideiglenes megoldást eredményeznek. A lézeres szőrtelenítés napjainkban már nem kiváltság! Csak egy rövid állomás, amely örökre megkönnyítheti az életünket. Nincs más dolgunk, csak a legjobb, leghatékonyabb szőrtelenítési eljárás mellett dönteni! Majd élvezni, hogy az életünk egyszerűbbé válhasson azzal, hogy búcsút intünk a kellemetlen, időrabló és sokszor fájdalmas szőrtelenítési eljárásoknak!

Hogyan készüljünk fel egy végleges szőrtelenítés kezelésre?

A lézeres szőrtelenítés manapság a legfejlettebb szőrtelenítési eljárás, amely nem csupán tartós eredményt garantál. Emellett hosszú távon a legköltséghatékonyabb megoldást nyújtja a nem kívánt szőrzet eltávolítása érdekében. A kezelést azon pácienseink részére ajánljuk, akik végleges megoldás után kutatnak a világosbarna és a sötét szőr eltávolítása érdekében. A nők nem csupán a lábak, karok, bikinivonal és hónalj területein, hanem az arcon lévő szőrszálaktól is megszabadulhatnak a kezelés segítségével. A férfiak legtöbb esetben a mellkas, hát, illetve hónalj felületén veszik igénybe a kezeléseket. A végleges szőrtelenítéssel megtudjuk előzni az egyéb szőrtelenítési módszerek folyamán sűrűn tapasztalható bőrpír, szőrbenövés és szőrtüszőgyulladás is.

Az első kezelést megelőzően szükséges, hogy a bőrfelület ne legyen sima, szőrtelen. A bőrfelület az előző nap legyen leborotválva. Ez fontos a maximális hatékonyság elérése érdekében. A lézeres szőrtelenítés előtti  minimum 2 hónapban szintén tartózkodni szükséges a napsugárzástól, a szoláriumozástól, valamint fontos konzultálnia a kezelő szakorvossal a megfelelő napi vitaminbevitellel kapcsolatosan is!

Kérdésed van? Időpontot szeretnél? Visszahívunk!